Започнете приготвянето с овкусяване на месото. Сложете Микс Аржентина на Kotanyi, добавете бира, затворете с фолио и печете на 180° за около 3 часа.
Преминете към правенето на салса криола. За салсата нарежете всички зеленчуци в голяма купа - 1 жълта чушка, ¼ глава лук, 1 домат, 1 скилидка чесън, овкусете с подправките: пипер меланж, риган и чесън на Kotanyi. Разбъркайте добре.
Пригответе пикантия сос - смесете всички продукти в съда на пасатора - 1 печена червена чушка, 1 вр. магданоз, 1/4 ч.ч. винен оцет, ½ лайм, 2 ч.л. пушен червен пипер Kotanyi, 3 скилидки чесън, 1/3 ч.ч. зехтин, 1 ч.л. сухо чили , овкусете с пипер меланж, пушен червен пипер и лют пипер на Kotanyi.
Пасирайте добре сместа за пикантния сос.
Нарежете чоризото на ленти и го запържете на тиган.
Накъсайте печеното свинско, можете да използвате вилица.
Пристъпете към сглобяване на сандвича. Разрежете хлебчето, сложете чоризото, печеното свенско, пикантния сос и салсата.