Чорипан с дърпано свинско, салса криола и пикантен сос

Аржентина Аржентина
50% гласували за рецептата
180 минути
4 порции
3 сложност

Съставки

  • 1 връзка - магданоз
  • 1/4 глава - лук
  • 2 глави - чесън
  • на око - сол
  • 5 с.л. - зехтин
  • 1/2 - лайм
  • 3 с.л. - оцет
  • 1 бутилка - бира
  • 1 - домат
  • 1/4 ч.ч. - винен оцет
  • 1 бр. - жълта чушка
  • 2 бр. - чабата
  • 500 гр. - свински гърди без кост
  • 100 гр. - чоризо
  • 1 бр. - Аржентина миксKotanyi
  • малко - риганKotanyi
  • щипка - черен пиперKotanyi
  • 2 ч.л. - пушен червен пипер Kotanyi
  • 1 ч.л. - сухо чили Kotanyi
  • 1 бр. - червена печена чушка

Начин на приготвяне

  1. Започнете приготвянето с овкусяване на месото. Сложете Микс Аржентина на Kotanyi, добавете бира, затворете с фолио и печете на 180° за около 3 часа.

  2. Преминете към правенето на салса криола. За салсата нарежете всички зеленчуци в голяма купа - 1 жълта чушка, ¼ глава лук, 1 домат, 1 скилидка чесън, овкусете с подправките: пипер меланж, риган и чесън на Kotanyi. Разбъркайте добре.

  3. Пригответе пикантия сос - смесете всички продукти в съда на пасатора - 1 печена червена чушка, 1 вр. магданоз, 1/4 ч.ч. винен оцет, ½ лайм, 2 ч.л. пушен червен пипер Kotanyi, 3 скилидки чесън, 1/3 ч.ч. зехтин, 1 ч.л. сухо чили , овкусете с пипер меланж, пушен червен пипер и лют пипер на Kotanyi.

  4. Пасирайте добре сместа за пикантния сос.

  5. Нарежете чоризото на ленти и го запържете на тиган.

  6. Накъсайте печеното свинско, можете да използвате вилица.

  7. Пристъпете към сглобяване на сандвича. Разрежете хлебчето, сложете чоризото, печеното свенско, пикантния сос и салсата.