Нарежете продуктите червен лук, магданоз, кориандър, халапеньо, лайм, оцет и зехтин в купа и разбъркайте.
Започнете с марината. В съд поставете нарязани чесън, пушен червен пипер, черен пипер, сол, риган, изстискан лайм и портокал. Разбъркайте добре.
Залейте с марината пилешката пържола и разбъркайте с ръка, за да можете по цялото месо да има марина
Докато чакате мариноването, пристъпете към соса. Нарежете продуктите червен лук, магданоз, кориандър, халапеньо, лайм, оцет и зехтин в купа и разбъркайте.
Добавете Philadelphia Original към соса, за да балансирате вкуса. Той ще стане по-мек и ще се задържи върху месото.
Нанижете шишовете с месо и ги поставяме на скара до изпичане
В чиния поставете от соса и върху него изпечените шишчета.