Сложете брашното, захарта, ванилията и бакпулвера в голяма купа.
Стрийте маслото с пръсти в купата. Важно е маслото да е замразено, за да не се разтопи, докато го стривате.
Нагрейте млякото и го смесете със съставките в купата. Започнете да месите.
Пригответе тава за печене и включете фурната да загрее на 190 градуса.
Разточете тестото на дебело и използвайте ринг, за да го нарежете на кръгове. Поставете хартия за печене в тавата и наредете формите.
Намажете отгоре готовите форми с разбито яйце.
Поставете тестото за печене в предварително нагрятата фурна за 15 минути.
Докато печете, преминете към направата на сандивичите БЛТ.
Намажете върху нарязаните хлебчета майнонезата, сложете бекона, домата и марулята и прихлупете. Изрежете корите.
Преминете към чая – English breakfast. Оставете го да се запари от 3 до 5 минути.
Извадете изпечените форми и ги разрежете наполовина. Намажете с маскарпоне и сладкото от ягоди и затворете.