Сандвич чивито

Уругвай Уругвай
50% гласували за рецептата
30 минути
2 порции
1 сложност

Съставки

  • 2 - яйца
  • за декорация - зелена салата
  • 1 - домат
  • за овкусяване - майонеза
  • 1 - чабата
  • 150 гр. - телешко
  • 50 гр. - чоризо
  • 100 гр. - бекон на ленти
  • 80 гр. - твърда моцарела

Начин на приготвяне

  1. Нарежете телешкото на слайсове и го запечете на тиган. Изпечете и бекона.

  2. Разрежете чабатата на две и поставете телешкото и бекона. Добавете отгоре моцарела и чоризо.

  3. Сложете да се запече във фурна.

  4. Изпържете в тиган две яйца на очи.

  5. За сервиране сложете запеченото хлебче, пържените яйца и добавете зелена салата, нарязан домат и майонеза.