Оджа с агнешка наденица и хариса

Тунис Тунис
50% гласували за рецептата
30 минути
3 порции
1 сложност

Съставки

  • малко - магданоз
  • 1/2 глава - лук
  • 3 - яйца
  • 2 скилидки - чесън
  • на вкус - сол
  • щипка - кориандър
  • 1/2 - червена чушка
  • щипка - кимион
  • 1/2 ч.л. - червен пипер
  • 1 ч.л. - хариса
  • 2 - големи сурови агнешки наденици
  • 200 гр. - домати на кубчета

Начин на приготвяне

  1. Накълцайте надениците.

  2. Запържете зеленчуците заедно с надениците.

  3. Добавете доматения сос, яйцата и подправките. Захлупете с капак.

  4. За финал, поръсете с магданоз.